Rob Kardashian: ‘Blac Chyna probeerde me te wurgen’

Wait, what!?

Lees ook

Vochten ze elkaar onlangs al de tent uit om de voogdij over dochtertje Dream, is de eeuwige ruzie tussen Blac Chyna en Rob Kardashian nu helemaal uit de hand gelopen.

Naar de rechter gestapt

De jongste telg van de Kardashian-clan is namelijk opnieuw naar de rechter gestapt. Niet om een recente ontwikkeling in de ruzie met zijn baby momma, maar om een incident dat 3,5 jaar geleden plaatsvond.

Lees ook: Blac Chyna zorgt voor ophef na foto van echo

Wurgen

Terwijl hun dochtertje tijdens het incident nog maar een maand oud was, zaten Rob en Chyna duidelijk niet meer op een roze wolk en vlogen ze elkaar opnieuw in de haren.

Het liep op die bewuste dag in december zelfs zo uit de hand, dat Chyna Rob zou hebben proberen te wurgen met een iPhone-kabeltje, en ze meerdere keren een pistool op hem zou hebben gericht.

Alcohol en drugs

Volgens de 33-jarige zoon van momager Kris Jenner zou de moeder van zijn kind destijds onder invloed zijn van alcohol en drugs en is hij ervan overtuigd dat zij hem kwaad wilde doen. Chyna geeft toe dat het gebeuren heeft plaatsgevonden, maar haar ex wist dat het om een 'grapje' ging.

"Rob heeft ook toegegeven dat hij nooit vreesde voor zijn leven en vond het zelfs 'grappig' toen Chyna hem plaagde en Robs ongeladen pistool vast had", aldus haar advocaat.

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook