Miljuschka Witzenhausen vertelt waarheid over WIDM: 'Het was echt oorlog'

Het ging er heftig aan toe.
Miljuschka Witzenhausen vertelt waarheid over WIDM: 'Het was echt oorlog'

Wie is de Mol? mag dan wel 'slechts' een spelletje zijn, achter de schermen gaat er hard aan toe. Zo vertelt finalist Miljuschka Witzenhausen.

Spanning om te snijden

Waar het er op tv misschien uitzag als een gezellige bende, bleek dit het afgelopen seizoen lang niet altijd het geval te zijn. Integendeel zelfs. Volgens de tv-kok was de spanning regelmatig om te snijden. En dan met name behind the scenes.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen: 'Ik vind het eng, en ook superverdrietig'

Oorlog

Er was namelijk niet bij iedereen sprake van een bromance zoals Rob en Nathan, of een onverslaanbaar bondgenootschap zoals bij Miljuschka en Buddy.

"China was een heftig land om te zijn doordat er weinig ruimte was voor ontspanning en dat soort dingen. We stonden dus als groep constant aan, het was echt oorlog. Er werden forse sneren uitgedeeld. Ik had mezelf in een positie gemanoeuvreerd dat ik overal tussenin zat, en dat heb ik geweten ook." Autsj!

Toch leek het eenmaal terug in Nederland allemaal koek en ei, en waren de onderlinge spanningen tijdens de finale voorgoed verleden tijd.

Bron: Weekend | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97be11e1365', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });