OMG: High School Musical komt met een reünie

Hoe leuk!

Lees ook

Het is alweer bijna vijftien jaar geleden dat de eerste film van High School Musical werd opgenomen, maar gelukkig zien we hottie Zac Efron nog steeds in aardig wat populaire films voorbij komen. Toch lijkt het erop dat de acteurs het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden.

Singalong

Disney komt namelijk met een HSM-Singalong waarbij acteurs Vanessa Hudgens (Gabriella), Ashley Tisdale (Sharpay), Corbin Bleu (Chad), Lucas Grabeel (Ryan) and Monique Coleman (Taylor) allemaal het welbekende nummer 'We're All In This Together' zingen.

Lees ook: Zien: eerste beelden 'High School Musical de serie'

Voorproefje

Dit doen ze natuurlijk wel vanuit huis, maar dat maakt het niet minder leuk. Vanessa gaf haar volgers al een klein voorproefje op haar Instagram, door een foto te delen waarbij ze met alle acteurs aan het videobellen was. "Guess who's back", schrijft ze erbij.

Zac Efron is echter niet aanwezig bij de reünie, maar de regisseur van High School Musical liet aan Deadline weten dat hij binnenkort wel met iets anders komt om zijn fans te verrassen. "We kregen Zac niet te pakken, maar toen dat eindelijk lukte was hij meteen enthousiast." Spannend!

Guess who’s back…

Een bericht gedeeld door 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, HSM

Laatste nieuws

Zie ook