Cameron Diaz over eerste kindje: ‘Ik kan het niet geloven’

Surprise, surprise!

Nadat de actrice zich jarenlang terugtrok en afscheid nam van haar leven als celebrity, kwam Cameron Diaz begin dit jaar ineens met een grande surprise op Instagram. Ze bleek namelijk voor het eerst moeder te zijn geworden!

Stoppen met acteren

De geruchten rondom het einde van Camerons carrière gingen al een lange tijd, en twee jaar bevestigde ze zelf inderdaad te stoppen met acteren.

"Het is heel fijn dat niet iedereen weet wat ik doe. Mijn tijd is nu helemaal van mij. Ik hoef geen films aan te prijzen en omdat ik niets hoef te verkopen, hoef ik met niemand iets te delen. Ik doe dat niet meer. Ik leef gewoon mijn leven."

Lees ook: Waarom Cameron Diaz uit de spotlights verdween

Dochertje Raddix

Daarna verdween de 47-jarige echt volledig uit beeld en behoorde het leven in de spotlights tot het verleden. Extra verrassend was dan ook het bericht dat ze in januari de wereld in slingerde. Cameron en haar man Benji Madden waren namelijk de trotse ouders geworden van dochtertje Raddix.

Ondanks het leven uit de spotlights vertelt ze nu voor het eerst in een live-sessie op Instagram over het moederschap. "Ik ben zo dankbaar en gelukkig en het is het allerbeste dat er is. Ik ben zo gelukkig dat ik het samen met Benji kan doen en we hebben de beste tijd. Ik ben dolgelukkig. Ik kan het niet geloven."

Quarantaine

Hoewel de kersverse mommy al enige tijd thuiszit met haar baby, is het wel even wennen nu ze verplicht in quarantaine moeten.

"Ik leefde sowieso al in quarantaine omdat ik een baby heb van 3,5 maanden oud. Dus mijn leven lag de afgelopen maanden al een beetje stil. Maar ik had wel de hele tijd vrienden over de vloer en nu zie ik helemaal niemand.”

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz) op

Bron: AD | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws