Oei: coronaregels verbroken bij Jinek

Op de beelden houden de werknemers niet genoeg afstand van elkaar.

Lees ook

Tijdens de uitzendingen van talkshow Jinek wordt netjes 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. Echter zou dit achter de schermen niet altijd gebeuren… RTL reageert nu.

Afstand

Op beelden die op RTL XL verschenen was te zien dat de werknemers niet genoeg afstand van de gasten hielden, waar flink wat commentaar op kwam.

De beelden waar het om gaat zijn achter de schermen opgenomen. Hier zou onder andere te zien zijn dat een werknemer een microfoontje opdoet bij een Erasmus MC-baas Kuipers die te gast was en dus niet genoeg afstand houdt.

Lees ook: Coronalied zorgt voor gemengde reacties na optreden in Jinek

Strenger controleren

RTL betreurt het dat de coronamaatregelen niet helemaal worden nageleefd bij de talkshow. "Zoals te zien op de beelden gaat er ook bij ons, ondanks alle strenge maatregelen en protocollen, wel eens iets mis. Dat mag niet gebeuren in deze coronatijd en dat betreuren wij ten zeerste", aldus een woordvoerder tegenover het AD.

"De productie, de crew en de overige medewerkers van het programma zullen nog strenger controleren, zodat de anderhalvemeterregels op de juiste manier worden nageleefd."

Bron: NU | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook