Deze Tiger King-theorie houdt fans bezig

Zou het?

De Netflix documentaire Tiger King is booming en er belanden steeds meer krankzinnige verhalen over de hoofdrolspeler Joe Exotic op het internet. Er gaat nu een theorie rond over zijn aardsvijand Carole Baskin en Jeff Lowe, en dit houdt de gemoederen flink bezig.

Theorie

De theorie beweert dat Carole met Jeff getrouwd is geweest, voordat Carole trouwde met Don Lewis, die al jaren vermist is. Nu denk je waarschijnlijk: hoe dan? Echter zit hier nog best een logische gedachte achter.

Lees ook: Wait, what: déze realityster is te zien in Tiger King

Foto

Zo verscheen er een Tweet waarin een oude foto van Carole met haar man vergeleken werd met een foto van Jeff Lowe. Wat blijkt? Haar ex-man en Jeff lijken best veel op elkaar. Echter zou het feitelijk gezien niet helemaal kloppen. Carole's ex-man zou nu namelijk 81 moeten zijn, en Jeff zegt dat hij 67 is.

Daarnaast zou een reden zijn dat Carole hem heeft ingehuurd om Joe te ontmaskeren. Dit klinkt al een stuk aannemelijker, aangezien Joe en Carole alles zouden doen om elkaar lastig te vallen.

Terwijl fans zich nog even bezighouden met deze theorie, kunnen ze genieten van de extra aflevering die deze week online is gekomen.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Tiger King, Twitter

Laatste nieuws