Jaimie Vaes haalt uit naar moedermaffia

Duidelijk.

Jaimie Vaes plaatst regelmatig kiekjes van haar schattige zoontje Lío Zion op Instagram, maar kan ook op aardig wat kritiek rekenen. Ze vertelt in &C hoe ze met die kritiek omgaat.

Kritiek

"Het steekt toch een beetje als mensen roepen dat ik nooit bij mijn zoon ben, of dat ik altijd loop te feesten. Ook al is het niet waar", vertelt Jaimie. "Als mensen een foto zien waarop ik in een club sta en niet met Lío op de bank zit, weten ze niet dat ik de uren ervoor en erna bij mijn zoon ben", legt ze uit.

Lees ook: Jaimie Vaes en Lil Kleine zitten door de coronacrisis vast in Dubai: 'Ik heb de situatie onderschat'

Reactie

De moeder van het kleine ventje heeft het erg moeilijk met de kritiek. Het werd zelfs een keer zo erg, dat Jaimie besloot om er iets van te zeggen. "Lío was amper drie weken toen iemand onder een foto schreef dat-ie ‘wel dood leek’. Ik schrok en werd boos, maar kalmeerde snel toen de afzender een jochie van vijftien bleek te zijn." Vervolgens heeft ze de jongen op zijn nare woorden gewezen.

Boodschap

Jaimie heeft maar één boodschap voor de zogeheten moedermaffia. "Soms vraag ik me af of mensen die een ander afbranden ook zo kritisch naar zichzelf kijken. Ik vermoed van niet. Ik zou zeggen: wees eens liever voor elkaar, wat meer empathie kan echt geen kwaad", aldus de brunette.

Bron: &C | Beeld: BSR

Laatste nieuws