Column Rose Bertram: ‘Voor het geld hoeven we het in principe niet meer te doen’

Rose leeft The Glamorous Life iN L.A.

Rose Bertram (25) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze woont samen met haar vriend Gregory van der Wiel en dochter Naleya (2) in Los Angeles en leeft daar The Glamorous Life.

Humeurig

"In deze column gaat het vaak over de glamour in Los Angeles, maar die is vanwege de maatregelen rond het coronavirus even nergens te vinden. Ik mis het eigenlijk niet eens; na een paar weken thuiszitten, kijk ik er vooral naar uit om gewoon weer lekker naar buiten te kunnen. De feestjes en events komen daarna wel weer. Natuurlijk doen ook wij ons best om het thuis zo gezellig mogelijk te houden. In de eerste plaats voor Naleya, maar ook voor elkaar. Ik denk dat het heel normaal is om onder deze omstandigheden af en toe wat humeurig te worden. We zitten er allemaal soms eventjes doorheen en dat gebeurt niet altijd tegelijkertijd. Dus is het extra belangrijk elkaar af en toe even op te peppen. Greg en ik zijn allebei geen stilzitters. Een hele dag Netflix kijken is niets voor ons. Maar we hebben nu wel wat activiteiten gevonden om samen te doen. Zo hebben we een boksbal besteld, een basketbal-set en nog wat andere sportspullen zodat we lekker met z’n tweeën actief kunnen zijn."

Geen optie

"Het mooie is dat we nu ook nieuwe dingen ontdekken die we allebei leuk blijken te vinden. We gingen hiervoor best wel vaak uit eten, en eigenlijk komen we er nu pas achter dat het ook heel gezellig is om samen te koken. Greg heeft zelfs ontdekt dat hij het leuk vindt om de afwas te doen, dus dat is een onverwachte bonus voor mij. We zijn allebei ook gewoon nog aan het werk. Hij runt zijn bedrijven vanuit huis en ik ben druk bezig met socialemedia-campagnes en een beautyproject voor later in het jaar. We zijn allebei harde werkers en steunen elkaar ook in die drive. Greg heeft een mooie voetbalcarrière gehad, we hoeven in principe niets meer te doen. Maar dat is voor ons geen optie. We willen ons nuttig voelen, onze families en elkaar trots maken. Nu ik thuiszit, denk ik wel veel na over mijn toekomst. Een modellen-carrière betekent veel reizen, en je werkt altijd voor anderen. Ik voel steeds meer de behoefte iets voor mezelf op te bouwen, ook omdat ik dan minder vaak weg hoef te zijn van m’n familie. Want hoe erg ik ook uitkijk naar de dag dat we weer gewoon naar buiten mogen, het grootste lichtpuntje van deze nare tijd is toch dat ik me realiseer dat het thuis altijd nog het leukste is."

Laatste nieuws