Oei: Eva Jinek maakt enorme blunder tijdens uitzending

Oeps!
Oei: Eva Jinek maakt enorme blunder tijdens uitzending

De aflevering van Jinek van gisteravond verliep niet geheel volgens planning. Er werd namelijk een nogal pijnlijke blunder gemaakt...

Ex

Aan tafel bij Eva Jinek zat gisteren onder andere regisseur Dennis van de Ven, die plotseling een foto van zichzelf en zijn ex-vriendin op de schermen in de studio zag verschijnen. Het bleek om een foutje te gaan, want Dennis heeft inmiddels een andere vriendin.

Lees ook: Zorgen om talkshow Eva Jinek

Foutje

"Dit is toch niet meer mijn vriendin, lieve mensen", zegt Dennis als hij de foto ziet. "Als mijn huidige vriendin dit ziet, dan eeeh", stelt hij.

Oeps! Eva lijkt nergens van af te weten, maar gelukkig proberen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis de sfeer wat op te krikken doormiddel van wat grapjes. "Is dit live dit programma?" "Nee, dit wordt morgenmiddag pas uitgezonden!"

Sorry

Als blijkt dat het al drie jaar uit is tussen Dennis en zijn ex biedt Eva haar excuses aan. "Oh mijn god, ik kan alleen maar sorry zeggen." Daarna verschijnt de foto echter nóg een keer in beeld. "HAAL HET WEG! Haal het weg, jongens!", riep Eva. Awkward!

Bron: Shownieuws | Beeld: Twitter, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9712210d2ba', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });