Monica Geuze onthult: ‘Dit is waarom Robbert niet in mijn vlogs te zien is’

Ze legt het uit in haar nieuwste vlog.

Lees ook

In de realityserie Like Monica maakten de fans van Monica Geuze kennis met haar nieuwe liefde Robbert. Het nieuws kwam een beetje out of the blue, omdat ze hem nog nooit in de vlogs hadden gezien. Monica vertelt nu hoe dit precies zit.

Exclusiviteit

Wegens gemaakte afspraken met Videoland, waarop de serie te zien is, zijn er andere dingen in de serie dan in haar vlog te zien.

"Ik heb dus bepaalde afspraken gemaakt met de mensen die de serie maken over bepaalde verhaallijnen, waar zij voor de serie exclusiviteit wilde hebben." Monica vertelt dat haar liefdesleven daar één van was, en ze hier in haar vlogs dus niets over kwijt kan.

Lees ook: Monica Geuze neemt volgende stap in relatie met nieuwe vriend

Gemaakt afspraken

Omdat de serie acht weken zou duren, ging Monica akkoord met het voorstel. Maar nu het coronavirus roet in het eten heeft gegooid en de realityshow tijdelijk is stopgezet, is het voor Monica lastig om zich aan de gemaakte afspraken te houden.

"Ik kan er dus niks over zeggen en dat vind ik best vervelend. Ik ben het zo gewend dat ik alles met jullie deel en dat kan nu dus niet. Ik merk ook in de comments dat jullie het ook gek vinden dat ik niks over de nieuwe man in mijn leven vertel, en dat vind ik dus ook."

Monica laat vervolgens weten dat ze nu met haar management aan het kijken is of dat ze op een of andere manier toch een update kan geven, zonder dat de kijkers moeten wachten tot er nieuwe afleveringen van Like Monica verschijnen.

Bekijk haar hele verhaal hierover in de video hieronder vanaf minuut 17:40.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook