OMG: Gianni en Melissa braken in bij Temptation Island-villa

Heftig!
OMG: Gianni en Melissa braken in bij Temptation Island-villa

Gianni en Melissa moesten de opnames van Temptation Island vroegtijdig verlaten, nadat de productie erachter kwam dat het stel telefoons had meegesmokkeld. Echter lijkt het er op dat de twee nog lang niet naar huis wilden, want hierna zijn ze stiekem een bezoekje gaan brengen aan de villa. Dit vertellen Gianni en Melissa in een YouTube-video met Nick Eshuis.

Wandeling

De twee werden na het telefoon-incident naar een hotel gestuurd. Toen het stel een dag later een wandeling aan het maken was, bedachten ze zich dat ze dichtbij de villa waren en besloten hier even langs te gaan.

Lees ook: Roshina doet opvallende uitspraak over telefoongebruik in Temptation Island

Struiken

Voor dit bezoekje hebben Gianni en Melissa wel een wandeling van maar liefst twee uur moeten afleggen. Het stel kroop door de bosjes en arriveerde bij de mannen-villa. Daar kwamen ze de cameraploeg tegen, die op het strand met Arda aan het opnemen was.

"Ik gooide nog een steen achterop zijn hoofd, maar Arda reageerde niet. Wij lagen gewoon in de bosjes toen hij op het strand quotes aan het opnemen was”, aldus Gianni. Zouden de twee dan toch spijt hebben van hun vroegtijdige exit?

Bron: Love Reality | Beeld: YouTube, Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f928ffd63524', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });