Temptations Angela: ‘Ik ben ook gaan huilen en heb hem uitscholden, zo woest was ik’

"Spijt heb ik sowieso niet"

Lees ook

Ze is zonder twijfel de populairste dame in Temptation Island dit jaar. Bio-ingenieur van beroep, maar óók een gepassioneerd danslerares. De Vlaamse Angela (26) vertelt ons waarom ze haar relatie op de proef stelt.

Vertrouwensissues

“Ik heb een beetje last van vertrouwensissues en als ik zo naar mijn omgeving kijk, zie ik dat het best vaak voorkomt dat mensen vreemdgaan", vertelt ze. "Chris en ik zijn allebei heel open en sociaal met het andere geslacht, en we wilden toch van elkaar weten: is dat wel oké? We denken onze eigen grenzen te kennen, maar wilden ook van elkaar zien of we vrij kunnen zijn zonder de fout in te gaan."

Lees ook: Temptations Eline had ook sex met déze deelnemer

Geen spijt

Je ziet vaak dat mensen het programma onderschatten, dat was bij Angela niet zo. "Ik kan natuurlijk niet vertellen wat er nog gaat gebeuren, maar spijt heb ik sowieso niet. Ik ben er namelijk met de mindset ingegaan dat als we het zouden redden, dit onze relatie alleen maar zou versterken. En zo niet, dan heb ik er ook iets van geleerd, omdat je het dan beter nú kunt weten dan wanneer je enkele jaren getrouwd bent en kinderen hebt."

We hebben gezien hoe Arda schaamteloos vreemdging en het hart van zijn vriendin Elke, ook een vriendin van Angela, brak. "Ik vond het verschrikkelijk; ik had het gevoel alsof het mijzelf of mijn zus overkwam. Ik ben ook gaan huilen en heb hem uitscholden, zo woest was ik. Ik vind bedrog op zich al supererg, maar als je het dan ook nog eens op tv doet én geen spijt toont, vind ik dat enorm kwalijk! Ik voelde het verdriet voor haar in de plaats…"

Lees ook: Roshina doet opvallende uitspraak over telefoongebruik in Temptation Island

Groot bereik

Veel mensen doen mee aan Temptation voor de bekendheid. Angela niet. "Dat hield mij eerder tegen. Ik was wel bang om mijn privacy kwijt te raken. Tegelijkertijd dacht ik ook: ik kan die bekendheid die ik erbij krijg ook voor iets positiefs gebruiken. Ik wil ooit graag een dansschool beginnen, dan is het fijn om een groot bereik te hebben", vertelt ze.

"En verder hoop ik social media te gebruiken om onderwerpen te promoten die ik belangrijk vind, zoals body positivity en mental health. Soms zie je oud-deelnemers een schoonheid promoten die totaal niet realistisch is, dan denk ik: besef je wel hoeveel invloed je hebt op jongeren?"

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt!

Tekst: Jill Waas | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook