Temptations Simone reageert op geruchten over nep-relatie met Zach

Aha!
Temptations Simone reageert op geruchten over nep-relatie met Zach

Temptation Island-deelnemer Simone heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten dat Zach en zij ingehuurde acteurs zouden zijn en vóór de opnames al uit elkaar waren.

Geruchten

In de nieuwe Temptation Gossip vertelt Simone openhartig over haar Temptation-avontuur, waaronder de geruchten die naderhand zijn ontstaan. Een van die geruchten ging over de geaardheid van Zach.

Daar is Simone duidelijk over. "Nee, Zach valt niet op mannen. Ik denk dat hij gewoon een verleden heeft gehad in Mallorca. Veel gedronken, veel gekke dingen gedaan, waardoor het nu lijkt alsof hij in een bh staat en op mannen valt."

Lees ook: Temptations Elke deelt haar verhaal over vreemdgaan Arda

Onzin

Volgens Simone zijn ook de geruchten over een zogenaamde 'nep-relatie' grote onzin. "Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald, want wij hadden voordat we meededen al zeker één jaar een relatie", aldus Simone. De twee kwamen voor hun deelname aan Temptation Island zelfs net terug van een vakantie op Dubai, zeggen ze.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e7ca9d48c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });