Chantal Janzen teleurgesteld in Beau van Erven Dorens

Oh oh...

Koningsdag kan dit jaar helaas niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen. Daarom besloten Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens met een online vrijmarkt te komen, al is de blondine wel een beetje teleurgesteld in haar collega.

Vrijmarkt

De show die het duo gaat presenteren heet De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren, en de opbrengsten hiervan gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Kijkers kunnen hier hun kleedje of rekje met spulletjes laten zien en hier een verhaal bij vertellen, maar ook bijvoorbeeld een optreden geven of een act laten zien.

Lees ook: Zien: prachtige gezinsfoto Chantal Janzen

Opmerking

Wel is er een dingetje dat Chantal tijdens de aankondiging van het programma recht wil zetten. Beau liet namelijk weten nog nooit met Chantal te hebben samengewerkt. En dat is volgens de presentatrice helemaal niet waar.

"Ik vind het heel jammer dat Beau zegt dat we nooit iets hebben gedaan. We zijn namelijk getrouwd in een film. Dat heeft-ie denk ik gewoon verdrongen. Dat is jammer, maar daar herinner ik hem nog wel even aan maandag", grapt Chantal.

Bron: Gids.tv | Beeld: BSR

Laatste nieuws