Danie Bles tipt de leukste fashion trends tijdens quarantaine

Van thuis-outfits tot relax-pyjama's!

Lees ook

Danie Bles ging deze week live op Grazia's Instagram om alles te vertellen over fashion in tijden van quarantaine. De fashion goeroe vertelde onder andere over het customizen van je kleding en hoe je die comfy joggingbroek nou leuk kan combineren. Gemist? Don't worry! Hieronder lees je alle tips van Danie.

Joggingbroek combineren
Draag normale kleren die je normaal op een jeans draagt, op een joggingbroek. Het is niet erg als je in dezelfde sweatpants loopt, als je maar een goed paar als basis hebt. Danie’s favoriete merken voor joggingpakken zijn FreeCity en Aviator Nation. Combineer je joggingbroek met een T-shirt, je kunt deze ook afknippen tot cropped top. Hailey Bieber loopt ook vaak in dezelfde joggingbroek, die ze combineert met cropped tops of een oversized blazer.

Outfit inspiratie
Combineer een spijkershortje met een pyjamajasje. Maak de outfit af met Nike’s of All Stars eronder. Leuke jasjes vind je bij Love Stories of Lauren van Ralph Lauren.

Lees ook: Shop de trend: dé jurk voor deze zomer

Lange pyjamajasjes
Een langer pyjamajasje kun je ook leuk als jurkje dragen. Combineer het met een riempje en cowboylaarsjes eronder.

Nike sportshorts combineren
Nike sportshorts matchen leuk met een oversized T-shirt of een cropped top en hoodie.

Nachtjurkjes
Een nachtjurkje kun je in de zomer dragen als outfit voor overdag met een blazer en gympen eronder.

Customize je kleding
Ga je kleding zelf customizen of tie-dyen met textielverf die je koopt bij Pipo’s of Hema. Materialen kun je ook kopen bij Jan de Grote Kleinvakman en zelfs bij de Action. Of laat een jasje opnieuw voeren met je favoriete stof.

Herontdek je garderobe
Last but not least; herontdek je kast in deze tijd en creëer zo je eigen vintage outfits.

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook