Jim Bakkum: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

"Opeens heb ik een fulltime job thuis"

Nu de film- en theaterwereld volledig stilligt, staren acteurs in lege agenda’s. Aan Grazia vertelt Jim Bakkum hoe hij omgaat met de coronacrisis.

Gekke tijd

"Het is een heel gekke tijd. Samen met Barbara Sloesen zat ik middenin de opnames van Zwaar Verliefd 2, maar opeens heb ik een fulltime job thuis. En hebben Bettina en ik onze handen vol aan onze drie kids. Met alle hectiek, liefde en chaos die daarbij komt kijken", vertelt hij.

Zie ook: Zo zag Jim Bakkum er vroeger uit

Helemaal stil

Werken zit er voorlopig niet in. "Geen idee wanneer de filmprojecten weer worden opgestart, alles ligt helemaal stil", aldus Jim. "Ik vind het vooral gek om na zeventien jaar ineens mijn hele agenda leeg te hebben, dat heb ik nog nooit meegemaakt."

Zie ook: Jim Bakkum laat voor het eerst jongste dochter zien

Geduld

Het levert ook nieuwe creativiteit op. "Samen met Bettina schreef ik al een liedje, Samen Maar Niet Zij Aan Zij. En ik ben online Jims Quarantalent Show gestart. Ik moet toch wat… We kunnen niks anders doen dan geduld hebben."

Benieuwd hoe het andere BN'ers vergaat? In de Grazia die nu in de winkel ligt, vertellen onder andere Marly van der Velden, Halina Reijn, Anna Drijver en Hadewych Minis hoe ze omgaan met de coronacrisis.

Tekst: Carolien Spoor | Beeld: BSR

Laatste nieuws