doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Harry en Meghan krijgen steun uit onverwachte hoek

Dat zagen ze waarschijnlijk niet aankomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Harry en Meghan krijgen steun uit onverwachte hoek

Prins Harry en Meghan Markle hebben een heel team aan experts om zich heen, maar toch krijgen ze soms advies uit onverwachte hoek. Dit keer van Lindsay Lohan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Los Angeles

Waar het er even op leek dat Harry en Meghan voor een leven buiten de schijnwerpers kozen, door zich terug te trekken in het serene Vancouver Island, Canada, besloten ze eind maart toch hun koffers te pakken en naar Los Angeles te keren.

Naast dat het de geboortestad is van Meghan, en haar moeder Doria hier nog altijd woont, had ook Harry's overleden moeder prinses Diana een bijzondere band met de stad.

Lees ook: Harry en Meghan komen met een tell all-boek

Paparazzi

Toch is Los Angeles ook de stad waar de paparazzi overal op de loer ligt. Ook in het aan de kust gelegen Malibu, waar Harry en Meghan naar verluidt een villa hebben gekocht. De Mean Girls-actrice heeft naar eigen zeggen dan ook de ultieme tip voor hen. Al wordt het volgens haar wel een hele opgave.

"Tenzij ze een privéstrand ergens hebben is het ontwijken van de paparazzi onmogelijk in Malibu. De media zijn overal, zelfs als je een heel eind in zee gaat surfen.”

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR, YouTube

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');