NikkieTutorials openhartig over kinderwens

Ze is van gedacht veranderd.

In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, doet de blondine een Truth or Dare Make-up Challenge waarin ze openhartig is over haar kinderwens.

Kinderwens

Nikkie heeft namelijk altijd gezegd dat ze geen kinderen zou willen, toch is ze inmiddels van gedachte veranderd.

Zo laat ze weten dat zij en haar verloofde Dylan toch openstaan om een kleine te verwelkomen. Door verschillende redenen wilde de YouTuber eerst geen kinderen.

"De wereld waar we nu in leven is heel eng, ik ben degene die het weet. Meningen en wat er online gezegd wordt kunnen heel schadelijk zijn voor een kind. Lang heb ik gedacht: 'Ik weet niet of een kind daar doorheen zou moeten gaan'"

Lees ook: NikkieTutorials doet bizarre onthulling over interview bij The Ellen Show

Emotioneel

Haar vriend Dylan heeft haar van mening laten veranderen. "Toen ik Dylan ontmoette heeft hij mijn leven veranderd, hij liet mij ook van mezelf houden. De enige persoon waar ik kinderen mee zou willen hebben in mijn leven, is Dylan."

De make-up goeroe wordt emotioneel als ze uitlegt dat ze het met Dylan over kinderen gehad heeft. "We zouden het geweldig vinden om naar alle opties te kijken."

Wanneer Nikkie kinderen zou willen? Nu nog niet in ieder geval. "Niet nu, ook niet in de nabije toekomst. Maar we zijn er allebei klaar voor. De wens is er."

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws