EOTB-deelneemster Ayla klapt uit de school: ‘Het was heftiger dan ik vooraf had verwacht’

"Het was heftiger dan ik vooraf had verwacht"

De vrouwelijke singles doen niet alleen voor de lust mee aan Ex On The Beach. Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa en sprak deelnemer Ayla.

Heftiger

"Alles in dit programma was heftiger dan ik vooraf had verwacht. De emoties vooral. Ja, ik heb zeker momenten gehad dat ik dacht: zet me nu op het vliegtuig terug naar Nederland", vertelt Ayla openhartig. "Zeker bij de Tablet of Terror. Ik was enorm bang dat een bepaalde ex op zou duiken. Ik kreeg er opvliegers van."

Lees ook: Hilarische uitspraak van EOTBDD-deelneemster gaat viral

Camera's

Het leven met 24/7 camera's om haar heen, viel haar alles mee. "De camera’s was ik snel vergeten. Behalve in de badkamer, bij het uitkleden. Maar ik ging wel zonder make-up ontbijten", aldus de blondine. "Natuurlijk checkte in mijn wenkbrauwen even. Beetje lullig als eentje er maar half opzit."

Lees ook: Lakeisha schrijft geschiedenis in Ex on the Beach: Double Dutch

Presenteren

Wat ze hoopt te bereiken met haar deelname aan EOTB? "Ik werkte in een grote beautysalon, maar zou graag meer op televisie doen. Een programma presenteren bijvoorbeeld. Ik heb een vlotte babbel, dus waarom niet."

Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa van Ex On The Beach en Benieuwd hoe het er nou écht achter de schermen aan toe gaat? Dat lees je HIER.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws