EOTB-deelneemster Olivia onthult wat ze aan zichzelf heeft laten doen

"Ik krijg dagelijks vragen van mensen wat ik aan mezelf heb laten verbouwen"

De vrouwelijke singles doen niet alleen voor de lust mee aan Ex On The Beach. Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa en sprak deelnemer, aka de prinses van de villa, Olivia.

Grenzen

Hoewel de meeste deelnemers voor de lust komen, was dat bij Olivia niet het geval. "Vooraf dacht ik: o, ik ga lekker op zonvakantie met wat leuke boys. Voor de lust ben ik niet gegaan", vertelt ze.

"Sowieso wil ik iemand eerst goed leren kennen voordat ik verder ga. Ik had dan ook wel vooraf mijn grenzen gesteld, qua intimiteit", legt ze uit. Al verliep dat niet helemaal zoals gepland… "Het is moeilijk om je daaraan te houden in dit programma. Omdat je zo bij elkaar op de lip zit, liet ik ook meer toe dan ik normaal zou doen."

Lees ook: Hilarische uitspraak van EOTBDD-deelneemster gaat viral

Drama

Wie aan EOTB denkt, denkt ook gelijk aan drama. En drama is er genoeg… "Ik heb nog nooit zoveel gehuild als in dit programma. Er was echt een strijd gaande", vertelt Olivia. "Thuis kun je drama uit de weg gaan, nu zat ik er middenin."

Lees ook: Lakeisha schrijft geschiedenis in Ex on the Beach: Double Dutch

Plastische chirurgie

De blonde prinses was vooral bang voor de reacties die ze zou krijgen, met name wat betreft haar uiterlijk. "Ik heb echt een babyface en dagelijks krijg ik vragen van mensen wat ik aan mezelf heb laten verbouwen. Op mijn lipfillers na helemaal niets. Maar dat geloven mensen niet."

Of we nog meer van Olivia gaan zien, blijft een vraag. Ze ambieert namelijk geen carrière op televisie. "Ik focus me eerst op mijn webwinkel met kleding. Een succesvolle modeondernemer worden is mijn grootste ambitie."

Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa van Ex On The Beach en Benieuwd hoe het er nou écht achter de schermen aan toe gaat? Dat lees je HIER.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws