EOTB-deelneemster Julie over turbulente jeugd

"Vanaf mijn veertiende zat ik in relaties..."

De vrouwelijke singles doen niet alleen voor de lust mee aan Ex On The Beach. Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa en sprak deelnemer Julie.

Bezitterige vriendjes

"Als zelfstandig tatoeëerder verdien ik mijn eigen geld, en daar ben ik trots op", aldus Lucie. Maar dat is niet altijd zo geweest. "Vanaf mijn veertiende zat ik in relaties. Ik heb daardoor veel gemist in mijn jeugd. Door bezitterige vriendjes ging ik niet veel uit en maakte ik weinig eigen beslissingen. Daarom wilde ik graag meedoen aan Ex On The Beach, niet om ware liefde te vinden."

Lees ook: Hilarische uitspraak van EOTBDD-deelneemster gaat viral

Herkenbaar

Spijt van haar deelname heeft ze niet. "Ik ben altijd mezelf gebleven. Er zijn wel momenten dat ik me net te laat realiseerde dat er overal camera’s hingen", legt ze uit. "Ik denk dat de kijker zich in mij kan herkennen. We hebben allemaal weleens last van liefdesverdriet, dat je zo verliefd bent dat je dingen even niet helder ziet of dat hij een fuckboy blijkt."

Lees ook: Lakeisha schrijft geschiedenis in Ex on the Beach: Double Dutch

Zelfverzekerd

Lucie laat af en toe aan zichzelf sleutelen, maar maakt daar geen geheim van. "Net voor ik naar Thailand afreisde, ben ik nog even snel naar de botox-kliniek gegaan. Zonlicht op je huid accentueert rimpels. Ook heb ik lipfillers", vertelt ze. Volgens haar betekent dat niet altijd dat een vrouw onzeker is. "Dat wil niet zeggen dat ik niet zelfverzekerd ben."

Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa van Ex On The Beach en Benieuwd hoe het er nou écht achter de schermen aan toe gaat? Dat lees je HIER.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws