Anna Nooshin openhartig over mislukte zakendeal

De business woman is heel wat geld verloren.

Lees ook

In 2018 lanceerde Anna Nooshin het project Alter. Het was een groot creatief project wat vier keer per jaar zou worden uitgebracht. Echter bleef het bij een eenmalige editie. In een IGTV legt de business woman uit waarom Alter gestopt is.

Project

"Ik besef me inderdaad dat ik dat verhaal nooit heb verteld, maar laat ik het gewoon vertellen. Het project had nul sponsors, nul investeerders. Wat er uiteindelijk mee is gebeurd, is tweeledig", begint Anna haar verhaal.

De brunette legt uit dat ze denkt dat het project te artistiek was voor het grote, commerciële publiek. Al verkochten de producten wel goed. "De reacties waren heel positief. We hebben echt heel veel verkocht. Mijn investering voor dit project, en ik heb dat nooit eerder vermeld, was 180.000 euro."

Lees ook: Anna Nooshin openhartig over monogamie

Investering

Dit geld is Anna verloren aan het project, en dat heeft er flink ingehakt. "Dat is insane veel geld, hier heb ik echt om gehuild, want dat zijn we in principe kwijt. Dit hebben we nooit terug kunnen verdienen want het was gewoon een veel te ambitieus en artistiek project. Ik ben er twee weken heel verdrietig om geweest, toen heb ik echt gedacht: 'Omg dit is zo insane'."

De tweede reden dat Alter gestopt is, is omdat de business woman is gesommeerd. "Ik ben gesommeerd door een bedrijf dat eigenlijk een trademark had op het woord 'alter', in de groep waar wij ook producten hadden gemaakt. Waardoor wij dus niet meer onder deze naam producten mochten verkopen."

Lees ook: Anna Nooshin reageert op 'break-up' met verloofde Nassim Zeta

Geen spijt

In the end heeft Anna zeker geen spijt van dit project. Zo legt ze uit dat het één van de leukste dingen is die ze ooit gedaan heeft en ze is dan ook trots op hoe het heeft uitgepakt.

"Het hoort er nou eenmaal bij dat je risico neemt, en ik heb absoluut geen spijt van wat we hebben gemaakt. Het kan zijn dat ik het in de toekomst uitrol als een digitaal iets."

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook