Stay inside: de leukste to do’s vanuit huis

Stay inside!

Onze wekelijkse Out & About rubriek waarin we de leukste to-do's – van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film – tippen, is tijdelijk gericht op alles wat je komende week vanuit huis kunt doen. Binnen blijven was nog nooit zo leuk. Stay inside!

Support your locals én maak iemand blij met een Bloomincard
Met Bloomincard maak je een vriendin of familielid blij met een bloemetje en kaart die gelijk om te bouwen is tot vaas. Oftewel: een kaartje en vaas in één! Op deze manier vrolijk je gemakkelijk iemand op met een persoonlijke boodschap. Tegelijkertijd steun je ook nog Nederlandse kwekers in deze moeilijke tijd. Hier bestel je een Bloomincard voor €17,95.

Beauty tips & tricks van Rob Peetoom
Nu de kappers gesloten zijn, hoef je het gelukkig niet zonder beautyadvies te doen. Rob Peetoom staat namelijk voor je klaar met advies over onder andere wenkbrauwen, haarverzorging en haarstyling. Op de social media-kanalen van Rob Peetoom vind je twee keer per week een nieuwe tutorial. Daarnaast zijn de salons 's ochtends geopend voor persoonlijk advies en kun je de Home Kits afhalen, waarmee je thuis gemakkelijk je uitgroei bijwerkt. Easy!

Cheatday: bestel donuts bij Dunkin' Donuts
Helaas kun je je favoriete donut niet meer halen bij de Dunkin' Donuts, maar de donuts kunnen vanaf nu wel jouw kant opkomen! Via deze link en de app bestel je heerlijke donuts in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Heb je echte donut cravings? Vanaf 24 donuts krijg je gratis verzending!

Geen zin om veel geld uit te geven? Huur voortaan je kleding!
PALANTA biedt een service aan waar je gemakkelijk duurzame en kwaliteitsvolle kleding huurt. Handig wanneer je niet zo veel geld uit wil geven aan een jurkje wat je misschien maar één keer aantrekt. Zeg vaarwel tegen fast fashion, green fashion is the way to go! Hier huur je gemakkelijk de leukste kleding.

Breng een virtueel bezoekje aan het 24-uur Charity Hair Festival
De merken van Henkel Beauty Care Professional slaan de handen in één en hosten een 24-uurs Charity Hair Festival. Op 5 mei vindt Hairdressers United plaats en zullen verschillende haarstylisten wereldwijd inspirerende content laten zien. Van haarkleuringen tot up-do tutorials. Via onder andere YouTube en het Instagramaccount van Schwarzkopf volg je de live-stream.

Blijf fit met advies van personal trainers
In deze tijden is het soms lastig om fit te blijven. Maar daar komt verandering in met Slim Living. Online volg je gratis trainingen, voedingstips, recepten en persoonlijk healthy lifestyle advies. Elke ochtend om 10.00 uur staat er een nieuwe live training voor je klaar op het Instagramaccount van Slim Living.

Doe veilig boodschappen bij de drive-through supermarkt
In de supermarkt is het soms lastig om genoeg afstand van elkaar te houden, maar deze struggle is voorbij met de Impact Driven Drive In Market. Je blijft namelijk gewoon in je auto zitten, kiest je boodschappen uit van het menu, en het MoyeeTeam komt het voor je brengen. Win-win, want op deze manier steun je ook duurzame en lokale merken. Hier vind je het gehele menu, met onder andere natuurwijn en chocolade. Yummy!

Volg de live-set van Martin Garrix op Bevrijdingsdag
Om Bevrijdingsdag dit jaar toch een beetje te kunnen vieren, zal Martin Garrix vanaf een boot een live-set draaien. De DJ zal zijn grootste hits laten horen maar ook een paar exclusieve tracks. Ondertussen vaart hij tijdens zonsondergang op de Nederlandse wateren. Hier volg je vanaf 19.00 uur de live-set.

coming soon..

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op

Beeld: Instagram

Laatste nieuws