Hilarisch: zwangere Tamara Elbaz laat niet met zich sollen

Haha!

Lees ook

Toen de zwangere Tamara Elbaz een bezoekje aan de gynaecoloog wilde brengen, liep dit niet helemaal als gepland. Echter laat de business woman zich niet zomaar aan de kant zetten en staat ze op hilarische wijze haar mannetje.

Werkzaamheden

Toen Tamara wilde vertrekken naar de gynaecoloog, kon dit niet vanwege werkzaamheden in haar straat. Tamara wist op geniale wijze toch te kunnen vertrekken en doet uitgebreid verslag van de situatie op Facebook.

De werkzaamheden waren er vanwege een fietspad dat werd aangelegd, maar dat was volgens de brunette onzin, want volgens haar fietst r werkelijk niemand in België. Op de weg stonden hierdoor twee grote hijskranen en van de weg zelf was ook niet veel meer over, die zat namelijk vol met kuilen.

Lees ook: Zwangere Tamara Elbaz in het ziekenhuis

'Waggelende eend'

Echter zijn de wegwerkers niet van plan om aan de kant te gaan, maar daar weet Tamara wel wat op. "Ik stap schreeuwend uit, laat meermaals mijn blote zwangere buik zien en gooi de gegraven kuilen weer dicht met het reeds weggehaalde zand, zodat ik zonder klapband te krijgen weg kan rijden."

Inmiddels was haar man Hans ook op de hoogte van de situatie en kwam hij naar buiten. Op dat moment schaamde hij zich toch wel een beetje voor zijn vrouw. "Ze rende als een waggelende eend naar de kranen en schreeuwde dat ze echt naar de gynaecoloog moet en dat niets haar gaat ontnemen haar kind te laten controleren en al zeker geen 'fietspad-onzin'."

Lees ook: BABYNIEUWS! Tamara Elbaz in verwachting van eerste kindje

Telefoontje

Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. De mannen waren namelijk overtuigd en gingen aan de kant. Maar toen de weg eindelijk vrij gemaakt was, kregen ze een belletje van de gynaecoloog. "De gynaecoloog heeft een bevalling, dus of ik een andere dag kan komen?"

Tja, wat doe je dan? "Ik ben vervolgens maar een rondje gaan rijden om geloofwaardig over te blijven komen, aangezien de werkmannen nog zeker drie maanden bij ons in de straat bivakkeren."

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook