Temptations Zach en Simone halen flink naar elkaar uit

Oh oh...

Lees ook

Zach en Simone zijn zonder twijfel het meeste spraakmakende koppel van dit seizoen. Na hun intrede in Temptation Island werd al snel duidelijk dat Zach moeite heeft met het weerstaan van alle verleiding. Het lijkt er dan ook op dat hij en Simone het inmiddels niet meer zo goed met elkaar kunnen vinden.

Bekendheid

De twee halen namelijk flink naar elkaar uit op Instagram. Zach kreeg de vraag of hij meedeed voor de bekendheid, waarop hij in zijn Instagram Story antwoordt: "Totaal niet, ik vind het juist verschrikkelijk. Mijn partner wilde meedoen voor de fame."

Echter ziet Simone dit helemaal anders. Ze plaatst Zach's Instagram Story op haar verhaal en schrijft erbij: "Wanneer mensen dingen blijven verdraaien". Autsj!

Lees ook: Bizarre acties Temptations Zach zorgen voor veel ophef

Nep-koppel

Eerder gingen er al geruchten rond dat Zach en Simone een nep-koppel zouden zijn. Zo zouden de twee ingehuurde acteurs zijn om het seizoen wat sensatie te brengen. Ook zouden ze voor de opnames al uit elkaar zijn.

Simone heeft inmiddels ook van de geruchten gehoord en zegt dat er niks van waar is. "Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald, want wij hadden voordat we meededen al zeker één jaar een relatie."

Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook