Chantal Janzen woedend op Leco Zadelhoff

Oh oh...

Lees ook

Nu Chantal Janzen het zonder haar stylist Leco Zadelhoff moet doen, neemt ze het heft in eigen handen. Maar of dit nu zo'n succes is…

Tutorial

Zo kijkt Chantal naar de föhn-tutorial die ze laatst samen hebben opgenomen en probeert ze het nu zelf te doen. Ze verdeelt haar haar met elastiekjes, terwijl Leco haar nog zo op het hart had gedrukt om dat met klemmen te doen.

"Maar Leco, ik heb die kak klemmen thuis niet", schrijft de blondine gefrustreerd op Instagram Stories.

De frustratie loopt steeds hoger op en Chantal zit letterlijk met haar handen in het haar. Leco kan er wel om lachen en deelt haar Instagram Story ook op zijn verhaal. Tot grote woede van Chantal, aangezien hij haar nog steeds niet heeft geholpen.

Lees ook: Chantal Janzen teleurgesteld in Beau van Erven Dorens

Frustratie

"App mij dan. Bel mij dan. Maar nee, je repost mijn story. Ik weet dus dat je ziet dat ik op dit moment hulp nodig heb." Eén ding is duidelijk: Chantal staat er alleen voor. Ze gaat dan ook verder met het fixen van haar coupe, met het bijpassende nummer All by Myself van Céline Dion eronder.

Na heel wat struggles is het de blondine dan eindelijk gelukt om een glamorous kapsel te creëren. Al mag de presentatrice zich nog wel even verantwoorden aan haar volgers die zich afvragen waarom ze op zo'n laat tijdstip nog bezig is met haar lokken.

De presentatrice legt uit dat ze daar pas om dat tijdstip tijd voor had, omdat ze overdag druk in de weer met de kinderen is. En dan stond haar toen ze zichzelf eenmaal in de steigers had gezet ook nog een iets minder leuke verrassing te wachten. "En dan je man slapend aantreffen in bed…" Oops!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook