Gigi Hadid reageert voor het eerst op zwangerschap

De blondine had het liever zelf bekendgemaakt.

Lees ook

Eerder deze week is via bronnen binnen de familie het nieuws gelekt dat Gigi Hadid en Zayn Malik hun eerste kindje verwachten. Het model reageert nu voor het eerst zelf op haar pregnancy.

Quarantaine

In een interview met Jimmy Fallon, die zijn tv-show door de coronacrisis via YouTube doet, laat de blondine weten dat ze het liever zelf bekend had gemaakt, maar ontzettend blij is met de zwangerschap. "Ik wil iedereen bedanken voor de lieve reacties."

Momenteel zit ze met haar familie en Zayn in quarantaine. En dat komt goed uit, vertelt het model aan Jimmy. Door de coronacrisis kan ze nu wel optimaal genieten van haar familie én de zwangerschap.

Lees ook: Yolanda Hadid bevestigt zwangerschap Gigi

Zwangerschapskwaaltjes

Het model is nu 20 weken zwanger, en begint dan ook al last te krijgen van zwangerschapskwaaltjes. Zo vertelt ze uit dat ze heel emotioneel is, zoals op haar verjaardag vorige week.

"Toen ik er achterkwam dat mijn verjaardagstaart gebakken was door Buddy van Cake Boss bleef ik maar huilen. Iedere vijf minuten dacht ik er weer aan en ging ik huilen."

En ook de zwangerschapscravings zijn aanwezig. Zo kan Gigi zich maar moeilijk inhouden en eet ze het liefst de hele dag bagels.

Bron: NU | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook