Slecht nieuws voor Keeping Up with the Kardashians-fans

Nooo!

Keeping Up with the Kardashians is met zes afleveringen nog maar net begonnen, of er komt alweer een tijdelijke stop van het achttiende seizoen.

Laatste aflevering

Door het coronavirus heeft de Keeping Up with the Kardashian-productie besloten het seizoen vroegtijdig stop te zetten. En dat terwijl bijna alle afleveringen al zijn opgenomen.

Zo liet Kim Kardashian eerder in de speciale quarantaine-serie van Jimmy Fallon weten dat alle afleveringen behalve de laatste al waren opgenomen door het productiehuis. "Voor de laatste aflevering filmen we onszelf en wat we doen in quarantaine", aldus de Kardashian-telg.

Lees ook: Dít gebeurde er na de vechtscène tussen Kim en Kourtney Kardashian in KUWTK

Boze fans

Toch wordt er nu voor gekozen de laatste zes afleveringen pas in september uit te zenden. En daar zijn veel fans niet happy mee.

"Slechtste beslissing ooit", "Wat moet ik nu kijken tijdens deze quarantaine?" en "Waarom moeten we nu vier maanden wachten?" is slechts een greep uit de vele reacties.

Helaas moeten we het er voorlopig meedoen. Maar hé, gelukkig is er deze maand wel weer veel nieuws op Netflix te streamen, wat het wachten tot september een stuk draaglijker maakt.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws