EOTBDD-Levi reageert op vele haatreacties en haalt uit naar MTV

Oei...

Ex on the Beach: Double Dutch-deelneemer Levi heeft tot nu toe nog niet echt indruk weten te maken op de kijkers van het programma. De realityster werd overladen met kritiek en reageert nu voor het eerst op alle ophef in een live-video met YouTuber Defano Holwijn.

Actie

Kijkers konden hun ogen niet geloven nadat Lakeisha als ex van Levi in Ex on the Beach: Double Dutch door alle andere deelnemers finaal aan de kant werd gezet. Daarnaast gaf Levi Lakeisha's ex, Celeste, ook niet bepaald een warm welkom. Volgens Levi zélf is dat een kwestie van knip- en plakwerk door de productie.

Lees ook: Kijkers in shock na pestpartij in EOTBDD

Kritiek

"Ze knippen en plakken wel goed, maar niet heus. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb haar maar een keer in mijn leven gezien. Ze is niet eens een echte ex van mij", vertelt Levi over Lakeisha.

Nadat de afleveringen van het programma werden uitgezonden is Levi zelfs bedreigd. "Ik heb bedreigingen gehad. Ze zeiden dat ze mijn kinderen zouden gaan opwachten. Toen dacht ik echt: heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Ik wilde wel bekend worden door mee te doen, maar niet op deze manier", legt hij uit.

Uitspraak

De uitspraak dat hij nieuwkomer Celeste een helse tijd zou bezorgen zou ook niet helemaal waar zijn. "Maar daarna realiseerde ik: ik zou mijn ex niet op een hel-date sturen."

Naar eigen zeggen zou Levi dat ook gezegd hebben op camera. "Maar dat zenden ze dan weer niet uit. Dus logisch dat de mensen mij gaan haten. Ik wilde echt ramen gaan ingooien bij MTV", aldus de realityster.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: EOTB

Laatste nieuws