Zayn Malik reageert op zwangerschap Gigi Hadid

So cute!

Lees ook

Niet alleen Gigi Hadid is door het dolle heen met de zwangerschap, ook daddy to be Zayn Malik zou helemaal in de wolken zijn. Zo vertellen bronnen aan US Weekly.

Superblij en dankbaar

Nadat familieleden naar verluidt uit de school klapten over Gigi's pregnancy, besloot moeder Yolanda Hadid de volgende dag een einde te maken aan alle geruchten.

Zij bevestigde aan RTL Boulevard dat Gigi inderdaad zwanger is en ze in september de baby verwachten. Gigi zelf reageerde weer een dag later in de show van Jimmy Fallon op het blijde nieuws. "We hadden het liever op onze eigen manier willen vertellen, maar we zijn uiteraard superblij en dankbaar."

Bron: Gigi Hadid openhartig: 'Mijn lichaam was niet goed genoeg voor de catwalk'

Verliefd op Gigi

Zayn heeft nog niet en public gereageerd op het nieuws, maar volgens bronnen is ook hij over the moon. "Hij is zo gelukkig en blij om een kind te mogen verwelkomen", aldus een insider.

Ondanks hun on and off-relatie zou de voormalige One Direction-zanger altijd verliefd zijn gebleven op Gigi. "Zayn is altijd van Gigi blijven houden. Ze is zo'n groot onderdeel van zijn leven. Zelfs wanneer ze geen koppel waren, was er altijd sprake van heel veel liefde."

Pfff… dit is toch té lief!?

Bron: Harper's Bazaar US | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook