Zwangere Katja Schuurman: 'Ik heb recent een slokje alcohol geproefd'

Normaal spuugt Katja er naar eigen zeggen niet in.
Zwangere Katja Schuurman: 'Ik heb recent een slokje alcohol geproefd'

Normaal gesproken spuugt de zwangere Katja Schuurman er naar eigen zeggen niet in, maar door de zwangerschap blijven de flessen alcohol netjes in de ijskast. Tenminste...

Slokje alcohol

De presentatrice houdt wel van een glaasje alcohol, maar moet dat nu negen maanden missen. Of nou ja, missen... Katja bekent onlangs wel een slokje te hebben genomen, maar dat het ook gelijk bij dat ene slokje bleef.

Lees ook: Katja Schuurman over baby: 'Een naam hebben we al gekozen'

Coronavirus

"Ik vind het dus écht niet lekker nu. Mijn lichaam besluit dat voor mij", vertelde ze gisteren aan tafel bij Beau van Erven Dorens, die met BEAU het stokje van Eva Jinek heeft overgenomen.

Wel laat de Beter laat dan nooit-presentatrice weten dat ze merkt dat door het coronavirus mensen steeds meer Chateau Meiland-praktijken om zich heen ziet. "Mensen die thuis zitten, vragen zich tegenwoordig al om 12 uur af of het al tijd is voor een borrel", aldus Katja.

Bron: Story | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72d485bd039', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });