Zoon Kourtney Kardashian baart opzien met TikTok-video

Er is veel ophef over ontstaan.

Klapte hij eerder in een Instagram Live al uit de school over de relatie tussen auntie Kylie Jenner en Travis Scott, heeft de 10-jarige zoon van Kourtney Kardashian, Mason Disick, zich opnieuw het onderwerp van gesprek weten maken.

Live-sessie

Waar zijn Instagramaccount na zijn beruchte live-sessie offline werd gehaald door Kourtney, en ook een TikTok-account hoogstwaarschijnlijk niet gewaardeerd wordt door zijn moeder en lovey Kris Jenner, bedacht Mason een andere manier om zichzelf alsnog te kunnen laten zien op Instagram.

Zo verscheen Mason deze week in de TikTok-video van Landon Asher, de zoon van 'vriend van de familie' Travis Barker, waarin hij een enorme stapel aan 100 dollar biljetten tevoorschijn tovert.

Lees ook: Kourtney Kardashian reageert op zwangerschapsgeruchten

Reacties

"Hij verdient een goede corrigerende tik. Waar zijn zijn ouders?", "Echt een goede opvoeding van zijn ouders" en "Haal hem van social media af" is slechts een greep van de reacties die hij krijgt na de video.

Toch is er niet alleen maar kritiek op de 10-jarige. Zo kunnen velen zijn andere dansoptredens op TikTok wel waarderen en hopen ze dat hij in de toekomst veel meer van dit soort video's post. Al zullen Kourtney en Kris, als momager van de KarJenners, hier voorlopig nog wel even een stokje voor steken.

@otglandon

##foryouchallenge ##foryoupage ##masondisick

♬ itsundos – itsundos

Bron: The Sun | Beeld: TikTok, BSR

Laatste nieuws