Famke Louise deelt heftig bericht op Instagram

Dat klinkt niet best.
Famke Louise deelt heftig bericht op Instagram

Vorige maand verdwenen plotseling alle Instagram-berichten van Famke Louise. Nu vertelt de zangeres voor het eerst waarom ze haar Instagram leeghaalde. En dat is best schokkend...

Instagram

"Een paar weken terug heb ik mijn Instagram leeggehaald. Ik heb nooit uitgelegd waarom, maar ik voel dat ik dat wel moet doen", begint Famke haar verhaal. "Vanuit mezelf doe ik vaak alsof er niks aan de hand is. Vandaar dat ik soms dingen blijf posten op mijn Stories", legt ze uit.

De zangeres vertelt geen medelijden te willen, maar juist eerlijk te willen zijn met haar volgers.

Lees ook: Onthuld: waarom Famke Louise is verdwenen van social media

Ander leven

Famke legt uit dat ze door de coronacrisis een heel ander leven heeft dan normaal. Ze is nu opeens op zichzelf aangewezen en dat zorgt ervoor dat ze goed kan bijkomen van alles wat er gebeurd is de afgelopen jaren in haar leven.

"Ik ben erachter gekomen dat ik vanbinnen nog niet alles goed heb verwerkt en ben nog aan het dealen met wat dingen uit het verleden. Ik hoop dat jullie mij deze tijd gunnen", aldus Famke.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7157da46ceb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });