Boer zoekt Vrouw-Annemiek onthult huidige relatiestatus

Aha!

Annemiek heeft in dit seizoen van Boer zoekt Vrouw gegarandeerd een blijvende indruk op kijkers van het programma achtergelaten. De boerin stuurde op één dag maar liefst twee kandidaten naar huis. Of de brunette inmiddels wel aan de man is? Ze vertelt erover op NPO Radio 2.

Single

Annemiek vertelt dat ze nog steeds single is. "Ik denk dat ik nog steeds echt klaar ben voor de liefde, maar ik denk dat we op hetzelfde punt zaten als toen ik hieraan begon", legt ze uit. Waar dat aan ligt? "Wat ik zoek, is dus heel specifiek", gaat ze verder.

Lees ook: Bizar afscheid bij Boer Zoekt Vrouw

Workaholic

"Ik zoek een workaholic die bij mij komt wonen. Een man met een 9 tot 5-baan gaat mij nooit snappen. Die zal denken: 'stoer, zo'n vrouw' maar als je dezelfde drive niet hebt dan is dat twee maanden leuk", legt Annemiek uit.

Bij Boer zoekt Vrouw mag ze deze man dan niet gevonden hebben, spijt van haar deelname heeft ze niet. "Zeker geen spijt. Ik denk ook serieus: misschien gaat 'ie nu nog wel komen. Misschien zit hij nu wel op de bank en denkt hij: ik ben die workaholic die het wel met haar ziet zitten", aldus de boerin.

Bron: Superguide | Beeld: BzV

Laatste nieuws