Nieuwe ex zet EOTBDD-villa op stelten

Een aflevering vól ruzie.

Lees ook

LET OP! Dit artikel bevat spoiler alerts!

Gisteravond was er weer een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch te zien. En deze aflevering zat bomvol drama. De nieuwe ex Reamon wist de villa namelijk volledig op stelten te zetten.

Drama

Reamon is de ex van Ayla, al komt hij naar eigen zeggen niet voor haar. De twee hebben samen gewoond en zijn twee jaar samen geweest. Alhoewel Reamon aangeeft dat het een afgesloten hoofdstuk is, lijkt het nog wel gevoelig te liggen.

De spierbundel pikt het namelijk niet dat Ayla haar nieuwe vlam Dante zoent waar hij bij is. En dit zorgt voor de nodige drama, al helemaal als hij Dante een 'pussy boy' noemt. Reamon en Dante weten het uit te praten maar Ayla vliegt haar ex aan na zijn gedrag.

Lees ook: Wait, what: EOTBDD Olivia heeft verleden met Fabrizio

Ruzie

Echter was dit nog niet alles. Bij tortelduifjes Julie en Levi ging het dit keer ook niet over rozengeur en maneschijn. Celeste en Levi trekken namelijk steeds meer naar elkaar toe en dat laat Julie niet zomaar gebeuren.

De brunette krijgt zwart voor haar ogen en valt Celeste aan. Ook Levi blijft niet gespaard en kan een bitch slap verwachten. Gelukkig weten Julie en Levi het uit te praten, nadat Julie enorm veel spijt heeft.

Als kers op de taart begint de volgende ochtend ook met de nodige dosis drama. Lynn's ex Robin maakt zijn entree in de villa en verrast de brunette met een ontbijtje op bed. Lynn laat hem weten dat ze eigenlijk van begin af aan al met Alessio is. Echter denkt Alessio daar anders over wanneer hij erbij wordt geroepen, en dit zorgt opnieuw voor heel wat drama. En dat is stiekem toch waar we voor kijken, niet waar?

Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws

Zie ook