doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Real life: 'Ik was altijd dat meisje dat zich anders voelde'

Grazia sprak Georgia May Jagger.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Real life: 'Ik was altijd dat meisje dat zich anders voelde'

Het plan was om Georgia May Jagger in maart in Londen te ontmoeten, op uitnodiging van Pandora voor het event #charmsforchange voor Unicef, ter ere van International Women’s Day. Maar het model besloot – jammer maar verstandig – wegens corona in haar woonplaats New York te blijven. Gelukkig konden we wél even met haar bellen om te praten over haar ambities, ook in deze moeilijke tijden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Influencer en muse

WAAR HOUD JE JE OP DIT MOMENT MEE BEZIG?
“Ik ben mede-eigenaar van Bleach London, een keten haarverfsalons. We hebben nu drie vestigingen en hopen er binnenkort, als de lockdown voorbij is, een in Los Angeles te openen. Ik was altijd dat meisje dat zich anders voelde, dat roze haar wilde. Dus dit merk past echt bij mij. Dat vind ik belangrijk. Zo had ik zelf altijd eczeem en een gevoelige huid. Daarom ben ik bezig met een eigen skincare-lijn, May. Voor mensen die daar ook last van hebben."

MIS JE LONDEN NU?
“Nou, ik mis Londen altijd. Dat is echt mijn thuis. Vanwege de Cornish Pasty bijvoorbeeld, een aardappelpasteitje uit Cornwall. En ik mis mijn vrienden daar, en natuurlijk de Britse humor. Maar ik werd verliefd, en hij woonde hier al. Gelukkig heb ik in Amerika ook veel familie.”

WE ZITTEN AL WEKEN IN ISOLATIE. HOE HOU JE JE ZAKEN GAANDE NU NIEMAND NAAR DE SALONS KAN KOMEN?
"We organiseren met Bleach London regelmatig hair party’s op Instagram. We hebben nu een chatfunctie op de website waarmee we persoonlijk advies geven. Klanten kopen onze producten via de webshop en we geven live tutorials. Ik heb zelf ook live in mijn badkamer mijn haar geverfd, net als mijn vrienden Pixie Geldof en Nick Grimshaw. Het is een chille manier om je thuisisolatie door te komen. En we geven een deel van de opbrengst aan medische hulp om het coronavirus in Groot-Brittannië te bestrijden.”

ALS INFLUENCER EN MUSE VAN PANDORA ZET JE JE IN OM DE WERELD EEN BEETJE BETER TE MAKEN...
“Pandora steunt Unicef om jonge meisjes en vrouwen te stimuleren hun doelen te bereiken. Dat is helaas nog niet vanzelfsprekend. Gelukkig heb ik dat vanuit huis meegekregen. Mijn zussen en ik werden niet anders behandeld dan onze broers. Mijn ouders (Mick Jagger en Jerry Hall, red.) hebben me altijd gestimuleerd om mijn passie te vinden, ook toen ik totaal niet wist wat ik wilde doen. En zo zou het voor iedereen moeten zijn. Allemaal dezelfde kansen, doelen en rechten. En een gelijke beloning, ongeacht of je man of vrouw bent. Pandora doneert twaalf pond per verkocht We Can Do Anything-bedeltje aan Unicef. Ik ben blij dat ik als model, en als iemand met een podium, voor een merk kan werken dat concrete verandering in gang zet.”

Het hele interview lees je in de nieuwste Grazia die nu in de winkels ligt!

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');