Moeder van EOTBDD’s Sharon en Esmee: ‘Voor mij had dat niet gehoeven’

De moeder vertelt hoe het is om de tweeling als kinderen te hebben.

De tweeling Sharon en Esmee werd in één klap beroemd na hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Ook voor hun moeder Monique was dat even wennen. In Vrouw vertelt ze openhartig over hoe ze dit ervaren heeft.

Reality tv

Dat haar dochters zouden meedoen aan het programma, zou dan ook nooit haar keuze zijn geweest. Maar Monique wil dat haar dochters alles doen wat ze graag willen. Al zijn de beelden, waaronder sexscènes, niet altijd makkelijk om naar te kijken.

Ook het taalgebruik van de dames was soms even schrikken voor hun moeder. Thuis is dat namelijk wel een ander verhaal. "Hier thuis zal je ze nooit een onvertogen woord horen zeggen. ‘Mam, niet schrikken, dat hoort een beetje bij het programma', hadden ze vooraf gewaarschuwd."

Lees ook: Zien: EOTBDD tweeling Esmee en Sharon zónder make-up

Plastic fantastic

De tweeling is niet vies van een beetje plastic fantastic hier en daar, en ook dat had moeders liever anders gezien.

"Ik hou er niet van dat Sharon en Esmee zoveel tattoos hebben. Ook die volle lippen vind ik té, voor mij had dat niet gehoeven. Ik vind mijn dochters mooi zoals ze zijn. Maar zij groeien nu eenmaal op met plastic en nep en vinden dat oprecht mooi. Dus ja, als zij happy zijn, ben ik dat ook."

Negatieve reacties

Monique legt uit dat de tweeling echt lieve en hardwerkende meiden zijn waar ze dan ook hartstikke trots op is. Zo vertelt ze ook dat Sharon en Esmee soms anders worden neergezet op tv.

"Het maakt me boos als ik negatieve reacties over Sharon en Esmee lees. Mensen schrijven op social media dat ze leeghoofden zijn of het met Jan en alleman doen. Onzin! Zelf gaan ze heel laconiek met die haatberichten om en zeggen: ‘Negatieve publiciteit is ook publiciteit.’

Bron: Vrouw | Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws