Leontine Borsato overspoeld met complimenten

Haar volgers zijn onder de indruk.

Leontine Borsato gaat momenteel door een moeilijke periode heen. De presentatrice zit namelijk midden in een scheiding met Marco. Toch straalt de brunette nog zoals altijd!

Groen

"Love greens", schrijft Leontine onder een kiekje op Instagram. Op de foto is de brunette te zien met een groene maxi-jurk in haar bijpassende groene tuin.

Leontine weet haar followers flink te verbluffen, zo is te zien aan de reacties. "Staat je prachtig!" en "Groen staat je supermooi", zijn slechts enkele van de vele complimenten.

Lees ook: Zo zag Leontine Borsato er vroeger uit

Scheiding

Vorige maand maakte Leontine nog een belangrijke beslissing omtrent de scheiding. Het lijkt er namelijk op dat ze niet langer Marco's naam gebruikt. In een brief van de BankGiro-loterij, waarvan Leontine ambassadrice is, stond haar naam niet langer als Leontine Borsato gespeld, maar gewoon als Leontine.

Meestal sluit ze de brief wel af met haar volledige naam. Daarmee lijkt het erop dat het sprookje tussen Leontine en Marco definitief voorbij is, aldus RTL. Op social media heet ze echter nog wél gewoon Borsato.

Love greens 🍀💚🍀

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws