Monica Geuze geeft duidelijkheid rondom nieuwe afleveringen Like Monica

Goed nieuws!

Een aantal weken geleden konden we helaas niet meer kijken naar Like Monica, omdat de opnames stop waren gezet vanwege het coronavirus. Maar… Monica Geuze heeft goed nieuws!

Opnames

De opnames zijn sinds vorige week namelijk weer van start gegaan. "Ik ben even aan het opruimen en me aan het klaarmaken want vandaag gaan we weer verder met filmen voor de serie. Eindelijk komen er weer nieuwe afleveringen van Like Monica", vertelt de blondine blij in de video.

Uiteraard zijn er wel een paar maatregelen waar de crew zich aan moet houden.

"Er is een heel protocol samengesteld met mondkapjes en afstand, waardoor we nu dus toch kunnen gaan filmen. Ik ben daar heel blij mee, want ik heb er gewoon weer zin in om een leuke serie neer te zetten."

Lees ook: Monica Geuze vertelt hoe scripted haar realityserie is

Liefdesleven

In de komende afleveringen kunnen we nog meer over het liefdesleven van Monica verwachten. Sinds een paar maanden is de vlogster namelijk weer gelukkig in de liefde met haar nieuwe vriend Robbert.

"We kunnen ook eindelijk weer verder ingaan op mijn liefdesleven, wat betekent dat ik jullie er ook heel snel weer meer over kan vertellen. Zo kan ik gewoon wat opener zijn en zo wordt het voor mij weer makkelijker om te filmen."

Eerder onthulde Monica al waarom haar nieuwe vriend ontbrak in haar vlogs. Dit heeft alles te maken met het contract met RTL voor de realityserie. Zij wilden haar liefdesleven exclusief als verhaallijn in de serie. De vlogster gaf aan dat ze dit achteraf best lastig vond, al helemaal omdat de opnames werden stopgezet en ze nu nog steeds niks over Robbert in haar vlogs kan vermelden.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws