Temptations Channah en Quinten: ‘Dit keer was het binnen drie keer raak’

Zo was het niet de bedoeling dat het kindje zo snel al zou komen.

Lees ook

Op Moederdag maakten Channah en Quinten bekend hun tweede kindje te verwachten. Dit deden ze met een té schattige foto van hun zoontje Tiger. Het stel is in hun nieuwste vlog openhartig over de zwangerschap.

Tweede kindje

Zo wilden de twee graag een tweede kindje, maar stond het niet op de planning dat deze zó snel kwam. "Tiger is nog geen jaar, zeven maanden nu, en er komt alweer een tweede aan”, vertelt Quinten in de video. De twee waren er nog niet helemaal over uit wanneer ze nog een kindje zouden willen, laat Channah weten.

"Kijk het ging zo: we hadden het erover wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kan je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? Nou, daar waren we nog niet helemaal over uit."

Lees ook: BABYNIEUWS! Temptations Channah zwanger van tweede kindje

Appje

Channah vertelt dat ze ongeveer over een jaar de tweede zouden verwachten. "Ik dacht het komt over een jaartje, want bij Tiger duurde het heel lang en nu was het binnen drie keer raak."

Echter laat Quinten weten dat er voor hem geen tweede op de planning stond, al vindt hij wel dat ze gewoon het beste kunnen doorpakken. Het kindje is bij vaders dan ook meer dan welkom.

Zo vertelt hij dat Channah hem appte met het leuke nieuws. In tegenstelling tot wat Channah verwachtte, reageerde Quinten heel blij. Om het leuke nieuws te vieren heeft hij Channah verrast met een mooie blos bloemen en een romantisch diner. Cute!

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook