Plot twist omtrent zwangerschap Samantha ‘Barbie’ de Jong

Wait, what?

Een aantal weken geleden werd bekend dat Samantha 'Barbie' de Jong samen met vriend Gerrit een kindje verwacht. En hoewel de zwangerschap nog erg pril is, heeft de blondine al een duidelijke baby bump.

Tweeling

Samantha grapt er dan ook over dat het misschien wel een tweeling is. "Kijk wat een pens ik al heb. Het wordt een watermeloen. Of een tweeling!", zegt de blondine in een video op Instagram.

Echter hoopt Gerrit dat dit niet het geval is. "Nee, nee, nee. Er zat er maar één. Kom daar niet mee aanzetten." Toch durft Samantha hem niet volledig gerust te stellen. "Nou, ik weet het niet hoor. Moet je kijken! Zul je zien dat er nog eentje achter zit", laat Samantha weten.

Lees ook: Samantha 'Barbie' de Jong reageert op geruchten rondom relatiebreuk

Break-up?

Laatst vroegen veel fans zich af of de twee tortelduifjes nog wel bij elkaar waren. Gerrit was namelijk plotseling erg afwezig op social media. Samantha werd overspoeld met vragen en besloot voor duidelijkheid te zorgen.

"Hij was even van de baan. We hebben allemaal wel eens last van een depressieve bui, daar kan ik over meepraten. Alles is nu weer top."

Bron: Story | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws