Deze fout in High School Musical is je nog nooit opgevallen

Wait, what?

High School Musical is misschien wel één van de populairste films ooit en fans kunnen het verhaal inmiddels wel dromen. Toch kloppen er een aantal dingen niet aan de film. Al is de kans groot dat je je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen.

TikTok

Zo kwam een TikTok-gebruiker erachter dat er een hilarische fout in de iconische film zit. In de desbetreffende scène is Sharpay namelijk op zoek naar Gabriella die in de wc een nummer aan het zingen is.

Sharpay onderzoekt het toilet grondig om haar te vinden, maar tevergeefs. Wat eigenlijk dus best gek is, want enkele seconden daarvoor was Gabriella er nog. Het valt fans van de serie dan ook op dat Sharpay Gabriella niet gemist kan hebben.

Lees ook: OMG: High School Musical komt met een reünie

Fouten

En dat is niet de enige fout die gespot is. Zo is er een scène waarin Troy met Gabriella optreedt, maar Gabriella ineens last van podiumvrees krijgt. Troy stelt haar vervolgens gerust, en na even op haar ingepraat te hebben, durft Gabriella het weer aan. Alleen begint vervolgens niet zij, maar Troy met zingen.

Als kers op de taart is er nóg een fout die fans van de serie jaren later ontdekken. Troy schrijft hier iets op een kladblok. Maar als hij het blaadje omslaat, staat de tekst ineens op de achterkant. Huh?

Je ziet de hilarische scènes hieronder.

@reggiecreations

Finally found out how she was hiding! ##foryou ##fyp ##highschoolmusical ##viral

♬ original sound – reggiecreations

@senpaisaysimmain

How did we miss this ?? ##highschool ##highschoolmusical ##dance ##hoopsathome ##troybolton ##fyp ##wildcat ##moviefail ##fail

♬ original sound – senpaisaysimmain

@stephanieluisn

##fyp ##foryoupage ##highschoolmusical ##highschoolmusical2

♬ Work This Out (from High School Musical 2) – Teen Idols

Bron: RTL Nieuws | Beeld: High School Musical, TikTok

Laatste nieuws