doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sabia Boulahrouz over gestrande relatie

Oh no...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sabia Boulahrouz over gestrande relatie

Hoewel Sabia Boulahrouz dolgelukkig leek met haar Perzische Iman Saber Gorgan, hebben de twee toch besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie

Ze werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in april 2019. Sabia en Iman werden gespot in een restaurant waar ze het wel héél gezellig leken te hebben. Sabia gaf hem zelfs een lapdance.

Kort daarna bevestigde Sabia dat ze inderdaad verliefd was op de horecaondernemer. Helaas is na een jaar daten hun relatie nu gestrand.

Lees ook: Hoe gaat het nu met Sabia Boulahrouz?

Uit elkaar

"We hadden een andere kijk op het leven. Naarmate de tijd verstreek, werd dat steeds duidelijker", vertelt Sabia aan Duitse krant Bild over haar stukgelopen relatie.

Toch geeft Sabia de liefde nog een kans, want ze gelooft "dat op ieder potje een dekseltje past. Iman was in dit geval niet hét passende dekseltje." Ze voegt eraan toe: "We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en ik wens hem het beste!"

Sabia gaat niet bij de pakken neerzitten. "Ik ben erg gelukkig. Ik geniet van mijn vrijheid en van de tijd die ik met mijn kinderen spendeer. Het komt zoals het komt en ik kijk uit naar de toekomst", aldus Sabia.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');