EOTBDD-deelnemers reageren op ‘pestgedrag’

De deelnemer staan er nog volledig achter

Lees ook

Al vroeg in dit seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch ontstond er een hoop drama. Zo was er een flinke ruzie in aflevering twee waar de deelnemers heel wat kritiek op ontvingen. Grazia sprak de deelnemers.

Pestgedrag

Lakeisha wakkerde bij haar entree een vlammetje aan in de villa, door ervoor te kiezen om bij Levi in de kamer te slapen. Hier waren de andere deelnemers, inclusief Levi, het niet mee eens en dus besloten ze Lakeisha vanaf dat moment te negeren. Zo moest ze de volgende ochtend in haar eentje aan een aparte tafel ontbijten.

De deelnemers vinden het geen pestgedrag. "Wij zijn totaal geen pestkoppen, daar distantiëren we ons zeker van. Op dat moment in de villa werd de spanning gewoon opgebouwd en dan maak je bepaalde keuzes, waar ik nog steeds achter sta", aldus Levi.

Daar is Julie het mee eens. Zo legt ze uit dat je tijdens de opnames enorm in een bubbel leeft, en dat kijkers dat vaak vergeten. "Er is altijd drama en dat is normaal. Dat willen de mensen toch?", aldus Julie.

Lees ook: Wait, what: EOTBDD Olivia heeft verleden met Fabrizio

Drama

Lynn en Ayla vinden dat Lakeisha anders de villa in had kunnen komen, maar vermoeden dat ze bewust voor drama wilde zorgen. "Als je als ex zijnde aankomt, kun je zorgen voor drama. Misschien was dit heftig, maar de exen maken zelf de keuze om voor die drama te zorgen of om wel voor een leuke tijd te komen", aldus Ayla.

Volgens Ayla heeft de groep het echter heel anders beleefd. "Om het zo op televisie te zien was het wel echt heel heftig. Het leek echt op pesten, maar er zijn natuurlijk ook andere dingen geweest die dan natuurlijk niet uitgezonden zijn."

Lynn is het er wel mee eens dat het kinderachtig was dat niemand voor Lakeisha opkwam. "Het blijft er wel bij, het was misschien kinderachtig, dat is waar. Dat ze daar alleen aan tafel zat en niemand voor haar opkwam, ik snap wel dat dat kinderachtig kan overkomen."

Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws

Zie ook