De laatste keer: 'Mijn nagels gleden zacht over zijn billen'

Saar (31) heeft een open relatie met Nando (33).
De laatste keer: 'Mijn nagels gleden zacht over zijn billen'

Saar (31) heeft een open relatie met Nando (33). Ze hadden vijf weken geleden voor het laatst sex met elkaar.

Creativiteit kwijt

"Nando en ik zijn allebei free spirits. We geloven in lange relaties, maar niet in het claimen van elkaar. We wonen al vier jaar samen, hebben een huis gekocht en denken na over kinderen. En daarnaast hebben we sex met anderen. Voor ons werkt dit goed. We zijn dol op elkaar, maar seksueel zitten we even in een sleur. Zijn we de creativiteit kwijt. Mijn beste vriendin snapt er niets van, omdat ik er helemaal oké mee ben dat Nando regelmatig met ene Kim afspreekt. De details weet ik niet, dat wil ik ook niet. Casual sex is één ding, maar hij moet niet avonden met haar appen of bellen terwijl ik naast hem op de bank zit. Zelf spreek ik af en toe af met Thijs, een single man met wie ik seksueel een enorme klik heb. De enige regels die Nando en ik hebben gesteld zijn: niet té actief op zoek gaan, niet bij ons thuis, we vrijen met anderen altijd veilig en geen dates te dichtbij huis om het discreet te houden. O, en het mag ook niet teveel kosten. Niet dat Nando wekelijks met een andere vrouw naar een mooi hotel gaat van onze gezamenlijke spaarrekening. Dat zou ik slecht trekken. Maar dit werkt heel goed voor ons. We hebben allebei geen last van frustraties, er zijn geen verwijten. We hebben geen sex met elkaar omdat het moet. We hoeven geen zin te maken om de ander te pleasen. Juist omdat we het allebei met anderen doen, is sex geen gedoe. Het maakt onze relatie zeker fijner, denk ik. De laatste keer is precies vijf weken geleden. Nando was in de garage aan het klussen, ik ging even kijken."

Werkbank

"Er ging een zweem van verliefdheid door mijn buik toen ik hem zag. Hij stond op een ladder, zijn oude klusshirt zat net te strak om zijn lijf. Ik zag zijn sterke armen en mooie handen. Het shirt was een beetje omhoog gerold, waardoor dat streepje haar op zijn buik goed zichtbaar was. Hij herkende mijn blik, en grijnsde. Mooi, hij was ook in een ondeugende bui. Ik liep naar de ladder. Zijn pik was op mondhoogte. Ik keek hem aan en bleef hem aankijken, terwijl ik zijn riem losmaakte. En toen het knoopje van zijn jeans en de riem. Nando had nog een hamer vast en zelfs een paar spijkers in zijn mond, maar ik begon toch te pijpen. Heel langzaam, maar steeds een beetje dieper in mijn keel. Precies zoals hij dat lekker vindt. Die ladder stond niet stabiel, hij kon niet echt bewegen. Met mijn handen streelde ik zijn ballen. Mijn nagels gleden zacht over zijn billen. Nando kreunde, met die spijkers nog tussen zijn lippen. Ik stopte, deed twee stappen naar achteren en kleedde me uit in die koude garage. Nando sprong bijna naar beneden, spuugde de spijkers uit, de hamer gooide hij op de grond. Ik voelde zijn handen om mijn middel. Hij tilde me op de werkbank en kwam in me. Die intimiteit van zoenen, strelen en elkaar diep in de ogen kijken bij onze orgasmes, dat vinden we alleen bij elkaar. Gelukkig. Het zou alleen ietsje vaker mogen.”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72d774b9b29', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });