Kijkers in shock na nieuwe aflevering Ex on the Beach: Double Dutch

Wow...

Nieuwkomer Robin wist meteen voor drama te zorgen in de Thaise villa van Ex on the Beach: Double Dutch. De realityster mocht namelijk voor de allereerste keer óóit in het programma, iemand naar huis sturen.

Naar huis

Niet alleen de singles zelf, maar ook de kijkers thuis waren volledig in shock door het schokkende nieuws van de Tablet of Terror. Robin was nog maar net in de villa, maar moest meteen dezelfde avond al iemand wegstemmen.

Lees ook: OMG! Keert deze oud deelnemer terug in Ex on the Beach?

*Spoiler alert*

Wie uiteindelijk de ongelukkige was? Laurence. De blondine vertelt nu wat ze daarvan vindt. "Toen Robin zijn keuze aan het verdedigen was, keek hij een paar keer in mijn ogen. Toen wist ik dat hij mijn naam zou noemen", legt Laurence uit.

Robin koos Laurence naar eigen zeggen omdat hij haar niet echt goed gesproken had. "Ik weet niet of dat volledig klopt. Ik denk dat Robin zich ook gebaseerd heeft op uiterlijk. Hij kende me niet en ik ben z’n type niet, dus ja…", aldus Laurence.

Reacties

Echter was Laurence niet de enige single die de villa moest verlaten, want ook nieuwkomer Nicole kreeg extra power om iemand naar huis te sturen. Ze moest kiezen tussen haar ex, Dante, of haar date Alessio. Het werd laatstgenoemde.

Kijkers thuis zijn het in ieder geval niet eens met deze plotselinge twist. "Dat nieuwe concept van Ex on the Beach: Double Dutch is echt stom… Mensen naar huis sturen. Het is niet Wie is de Mol? hè", schrijft een kijker op Twitter.

Bron: HLN | Beeld: EOTBDD, Twitter

Laatste nieuws