Kaj Gorgels reageert op zwangerschapsgeruchten vriendin Jessie Jazz Vuijk

Duidelijk.
Kaj Gorgels reageert op zwangerschapsgeruchten vriendin Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels is alle geruchten rondom een eventuele zwangerschap van zijn vriendin, Jessie Jazz Vuijk, helemaal zat. De presentator reageert in een Instagram-post op al deze geruchten.

Quarantaine

Kaj plaatst namelijk een foto op Instagram waarin hij zijn gezicht en die van Jessie heeft gefotoshopt op die van een zwanger stel.

"Voor alle mensen die op de story van Jessie reageren met: ‘Zo, ben je zwanger of zo!?’ Nee. We hebben gewoon heerlijk zitten schransen sinds die quarantaine", schrijft hij bij de post.

Lees ook: Kaj Gorgels deelt verdrietig bericht op Instagram

Summerbody

"Ben allang blij dat ik niet in een bikini op de foto hoef, want dan zou de vraag zijn: ‘Zo, heb jij een sloopkogel doorgeslikt?’", gaat hij verder. "En zolang we niet hitsig afgetraind op een strand moeten verschijnen blijven we ook nog even lekker doorsnaaien totdat we samen helemaal uit onze kanariegele hotpants schieten!", grapt Kaj.

Vervolgens schrijft Kaj dat wanneer het stel ooit een kindje krijgt, Jessie's volgers de eerste zijn die een kaartje ontvangen. "Tot die tijd gaan wij gewoon nog eens even lekker in elkaars deegrolletjes bijten. Eet smakelijk allemaal!", aldus de presentator.

Dit bericht bekijken op Instagram

Voor alle mensen die op de story van Jessie reageren met: ‘Zo, ben je zwanger of zo!?’ Nee. We hebben gewoon heerlijk zitten schransen sinds die quarantaine. Ben allang blij dat ik niet in een bikini op de foto hoef, want dan zou de vraag zijn: ‘Zo, heb jij een sloopkogel doorgeslikt!?’ En zolang we niet hitsig afgetraind op een strand moeten verschijnen blijven we ook nog even lekker door snaaien totdat we samen helemaal uit onze kanariegele hotpants schieten! Mochten we ooit gezegend zijn dat we een kind kunnen krijgen, zijn jullie de eerste die een kaartje ontvangen! Tot die tijd gaan wij gewoon nog eens effe lekker in elkaars deegrolletjes bijten. Eet smakelijk allemaal!🤣

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f709d61b63f0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });