Deelnemer Jethro onthult waarom hij meedoet aan De Bachelorette

"Toen kwam Gaby voorbij met De Bachelorette..."

Nog even wachten en dan verschijnt De Bachelorette met Gaby Blaaser op Videoland. Achttien mannen zullen alles op alles zetten om het hart van de blondine te veroveren. Wij spraken deelnemer Jethro: "Ik mag echt in mijn handen knijpen als Gaby met mij terugvliegt naar Nederland."

Het onbereikbare

Jethro werkt in de marketing en is daarnaast één van de vaste DJ’s van de Escape. Hij geniet met volle teugen van het leven, maar is wel nog op zoek naar de ware. Trouwen en een gezin stichten, daar wordt hij pas écht gelukkig van. En dus waagt hij een poging bij niemand minder dan Gaby.

"Ik had voor mijzelf besloten 2020 totaal anders aan te pakken. Werkte al negen jaar voor dezelfde werkgever en merkte dat er een patroon kwam in mijn leven. Hetzelfde was met daten. Het was er gewoon niet. Toen kwam Gaby voorbij met De Bachelorette", vertelt hij. "Een mooie vrouw, dus ik dacht: laat ik eens voor het onbereikbare gaan. Een BN’er een berichtje sturen werkt naar mijn mening niet. Ze krijgt veel berichten, dus waarom de mijne lezen?"

Zie ook: Dit zijn ze: deze mannen doen mee aan De Bachelorette

Ontmoeten en meemaken

Waarom Gaby? "Ze is een sportieve, ondernemende vrouw met een moderne mindset. Dat zijn natuurlijk algemene eigenschappen, maar het trok mij wel. Door mijn vorige relaties ben ik er achter gekomen dat het echt gaat om de laag binnen in een persoon. Kan iemand haar eigenschappen vasthouden en nakomen? De enige manier daar achter te komen, is ontmoeten en meemaken."

Maar hij heeft ook veel te bieden. "Veel positieve energie! Humor vind ik onwijs belangrijk. Ik ben een ondernemende, zorgzame en beschermende jongen. Niet jaloers, maar eerder een veilige thuishaven. Ik haal altijd het uiterste uit mijzelf en probeer een toevoeging te zijn voor mijn partner."

De Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland.

Zie ook: Eerste beelden De Bachelorette: date blundert meteen bij Gaby Blaaser

Beeld: RTL

Laatste nieuws