Noah Cyrus over zus Miley: 'Ik kreeg een plek in haar schaduw'

"Het was ondraaglijk."
Noah Cyrus over zus Miley: 'Ik kreeg een plek in haar schaduw'

Opgroeien met een megaster in je familie; het is echt niet altijd even makkelijk. Zo ondervond ook Noah Cyrus, het jongere zusje van Miley.

Zusje van

Waar ze zelf inmiddels ook flink aan het shinen is in de muziek-industrie, werd ze eerst vooral gezien als het 'zusje van'. En daar was Noah lang niet altijd blij mee, zo onthult ze in een livesessie op Instagram.

Lees ook: Waarom Miley Cyrus geen uitnodiging voor de Grammy's kreeg

Ondraaglijk

"Het was absoluut ondraaglijk. En daarom schrijf ik: 'Mijn zus is als zonneschijn, brengt altijd licht waar ze maar gaat. Ik werd geboren in de regenwolken, de zon was voor mij toen al gedoofd en ik kreeg een plek in haar schaduw'", vertelt ze over het nummer Young and Sad, dat ze over deze periode schreef.

Toch staat Noah sinds het uitbrengen van haar eigen songs niet meer in de schaduw van haar bekende zus, en is ze hard op de weg om haar plek op de troon in te nemen.

Bron: Nu.nl | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6edbfa75680', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });