Winning Wednesday: 2x het boek 'De ballade van slangen en zangvogels' van Suzanne Collins t.w.v. €20,99

It's Wednesday, winning Wednesday!
Winning Wednesday: 2x het boek 'De ballade van slangen en zangvogels' van Suzanne Collins t.w.v. €20,99

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je 2x kans op het boek De ballade van slangen en zangvogels (t.w.v. €20,99) van Suzanne Collins.

De Hongerspelen

The Hunger Games, we kennen de films met onder anderen Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth allemaal, maar voor de echte fans begon het allemaal bij de gelijknamige boeken van schrijfster Suzanne Collins.

Tien jaar na het derde boek, oftewel 'the final book of The Hunger Games', Mockingjay, komt de schrijfster nu toch nog met een boek over De Hongerspelen. Dit keer gaat het echter niet om een vervolg, maar om een zogeheten prequel. "Het boek speelt zich af 65 jaar voor de gebeurtenissen in de rest van de reeks, op de vooravond van de tiende Hongerspelen. De grootste young-adult serie ooit is eindelijk terug, en ons wachten wordt beloond!"

In het boek wordt ingezoomd op het leven van een jonge Coriolanus Snow, die we in de boeken- en filmreeks als President Snow leerden kennen. Want waar hij in De Hongerspelen als een van de bad guys wordt gezien, bleek dit in zijn jonge jaren juist het tegenovergestelde te zijn.

Win, win, win!

Ben jij groot fan van De Hongerspelen en kun je niet wachten om de prequel te kunnen lezen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 2x De ballade van slangen en zangvogels (t.w.v. €20,99) weggeven.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 26 mei.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7143b3195ca', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });